Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.

GOSSOS

NATUR CENTER · tots els animals i de tot pel seu benestar · la teva botiga d'animals al maresme
NATUR CENTER · tots els animals i de tot pel seu benestar · la teva botiga d'animals al maresme
> A NATUR CENTER treballem amb els millors criadors de races de gossos, per tal de garantir la màxima qualitat de raça i la màxima qualitat sanitària de cadascun dels nostres cadells.

> A NATUR CENTER entreguem els cadells amb un exhaustiu i periòdic control veterinari amb la finalitat de garantir l'òptima salut de l'animal. Donant per entès que es tracta d'un ésser viu i que pot ser portador de malalties no evidenciades en el moment de l'exploració.

> A NATUR CENTER ens responsabilitzem de la possible aparició d'una malaltia d'incubació lenta, no evidenciada en el moment d'adquisició per un període de 15 dies des de la data de compra de l'animal.

> A NATUR CENTER garantim les possibles malalties hereditàries que puguin sorgir a l'animal durant el primer any de vida, quedant excloses les malalties o problemes propis i/o característics de la raça

> A NATUR CENTER oferim gratuïtament 6 visites veterinàries de seguiment i desenvolupament del cadell durant el primer any des de la data de compra de l'animal.

Les principals races que tenim a la nostra botiga són:
+ Bichon Maltès
+ Canitx
+ Yorkshire Terrier
+ Xihuahua
+ Pinscher
+ Schnauzer
+ Shih-Tzu
+ Teckel
+ West Highland
+ Cocker Americà
+ Carlino
+ Bulldog Francès
+ Labrador Retriever
+ Golden Retriever
+ Pastor Alemany
+ Braco de Weimar
+ Bouvier de Berna
+ Shiba-Inu

Et podem servir la raça de gos que desitgis
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.