Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.

PLANTES AQUÀTIQUES

NATUR CENTER · tots els animals i de tot pel seu benestar · la teva botiga d'animals al maresme
NATUR CENTER · tots els animals i de tot pel seu benestar · la teva botiga d'animals al maresme
> A NATUR CENTER fem una classificació de les plantes i les dividirem en funció de la temperatura de l'aigua, tret d'algunes plantes que poden viure tant en aigua calenta com aigua freda.

> A NATUR CENTER dividirem les d'aigua freda en funció si es tracta de plantes d'interior o d'exterior. Aquesta classificació no es regeix per la temperatura de l'aigua, si no per l'exposició a la llum del sol que poden aguantar les plantes.

> A NATUR CENTER també podeu trobar plantes de diverses espècies i mides arrelades a troncs o pedres, que donen vida als nostres aquaris.

A Natur Center disposem d'un ampli assortit de productes i accessoris dedicats a un manteniment de qualitat de plantes aquàtiques com poden ser adobs, llums especials, aparells de CO2,...
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.