Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.

OCELLS

NATUR CENTER · tots els animals i de tot pel seu benestar · la teva botiga d'animals al maresme
NATUR CENTER · tots els animals i de tot pel seu benestar · la teva botiga d'animals al maresme
> A NATUR CENTER disposem d'un variat assortiment d'ocells condicionats segons l'època de l'any, les èpoques de cria, l'època de muda i en funció dels permisos d'entrada a la Comunitat Europea.

> A NATUR CENTER els nostres ocells provenen actualment de criadors nacionals i garantitzem l'estat de salut dels nostres ocells.

> A NATUR CENTER informem que actualment la disponibilitat de les espècies i races d'ocells està molt restringida degut a la limitació d'importacions extracomunitàries. Per tant, és difícil subministrar aquelles espècies africanes, asiàtiques i sud americanes que no es crien a Europa.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.