Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.

PEIXOS D'AIGUA FREDA

NATUR CENTER · tots els animals i de tot pel seu benestar · la teva botiga d'animals al maresme
NATUR CENTER · tots els animals i de tot pel seu benestar · la teva botiga d'animals al maresme
> A NATUR CENTER podràs trobar una àmplia varietat de peixos d'aigua dolça freda, des dels més petits per l'aquari com d'aquells peixos per estanys. Tots els peixos dels que disposem provenen dels millors importadors i no estan manipulats genèticament ni acolorits de manera artificial.

> A NATUR CENTER cada setmana arriben nous peixos a les nostres instal.lacions.

> A NATUR CENTER el nostre equip us aconsellarà l'espècie més adient per cada situació i condició.

> A NATUR CENTER tenim un assortit d'espècies que inclou tota la varietat de peixos que poden viure en aquaris com els que poden viure en estanys.

Els peixos d'aigua freda són tots aquells que poden viure amb una temperatura d'aigua ambient.

És molt important conèixer les qualitats d'aigua on han de viure els nostres peixos, a més cal tenir molt present les espècies que poden conviure en un mateix aquari, ja que la mescla d'aquestes espècies pot conduir a situacions d'estrès o baralles entre ells. També és important en el moment d'escollir les espècies tenir present les mides dels aquaris (a Natur Center t'oferim la possibilitat de fer el teu aquari a mida).


Disposem d'una àmplia varietat de menjar congelat ideal pels peixos i invertebrats del teu aquari.


Demana'ns informació

Si volguéssiu alguna espècie o varietat en concret, t'ajudarem a trobar-la
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.