Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.

AUS PSITÀCIDES

NATUR CENTER · tots els animals i de tot pel seu benestar · la teva botiga d'animals al maresme
NATUR CENTER · tots els animals i de tot pel seu benestar · la teva botiga d'animals al maresme
> A NATUR CENTER trobem un ampli i variat grup d'aus psitàcides, anant des de les aus més petites (periquitos, agapornis) fins a les més grans (guacamais, cacatues), passant per un gran quantitat de lloros, cotorres, ...

> A NATUR CENTER disposem d'aus psitàcies criades directament pels seus pares i també d'aus que el nostre equip cria a mà, d'aquesta manera aconseguim animals dòcils i acostumats al tracte humà.

> A NATUR CENTER entreguem els lloros, guacamais i cactúes amb el certificat de sexatge i acompanyats d'analítiques, per tal de certificar que estan lliures de psitacosis i PBFD.

> A NATUR CENTER cada animal disposa del seus corresponents documents que avalen la seva legalitat i dels seus pertinents certificats veterinaris.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.