Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.

PEIXOS TROPICALS D'AIGUA DOLÇA

NATUR CENTER · tots els animals i de tot pel seu benestar · la teva botiga d'animals al maresme
NATUR CENTER · tots els animals i de tot pel seu benestar · la teva botiga d'animals al maresme
> A NATUR CENTER trobem una àmplia varietat de peixos d'aigua dolça calenta: mides, colors, espècies, famílies,...

> A NATUR CENTER tots els peixos dels que disposem provenen dels millors importadors i no estan manipulats genèticament ni acolorits de manera artificial.

> A NATUR CENTER cada setmana arriben nous peixos a les nostres instal.lacions.

> A NATUR CENTER el nostre equip us aconsellarà l'espècie més adient per cada situació i condició.

Els peixos d'aigua calenta són tots aquells que requereixen una temperatura d'aigua compresa entre els 24 i els 28 graus per poder viure. Per tal d'assolir aquestes condicions es requereix d'un termostat per ajudar a regular la temperatura de l'aigua de l'aquàrium.

És molt important conèixer les qualitats d'aigua on han de viure els nostres peixos, a més cal tenir molt present les espècies que poden conviure en un mateix aquari, ja que la barreja d'aquestes espècies pot conduir a situacions d'estrès o baralles entre ells. També és important en el moment d'escollir les espècies tenir present les mides dels aquaris (a Natur Center t'oferim la possibilitat de fer el teu aquari a mida).


Disposem d'una àmplia varietat de menjar congelat ideal pels peixos i invertebrats del teu aquari.

Demana'ns informació
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.