Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.

GATS

NATUR CENTER · tots els animals i de tot pel seu benestar · la teva botiga d'animals al maresme
NATUR CENTER · tots els animals i de tot pel seu benestar · la teva botiga d'animals al maresme
Alimentació
Àmplia varietat d'alimentació Premium i Super Premium per a tot tipus de gat.
Treballem amb les marques capdavanteres del sector i de més qualitat.

Alimentació de Prescripció Veterinària
Disposem de totes les marques en gamma d'alimentació de Prescripció Veterinària que et pugui prescriure el veterinari, així com la corresponent alimentació humida.

Alimentació Humida
Gran assortit de les marques més reconegudes presentant una àmplia varietat de textures, gustos i ingredients que faran de l'alimentació humida pel teu gat un autèntic plaer pel seu paladar.
Trossos, mousse, filets naturals, gelatina, salses,...

Rascadors i gratadors
El rascador és una part essencial en el desenvolupament del gat. Disposem d'un gran assortit en formes i en diferents materials com de corda, de bambú, de fusta, de roba, de cartró, presentats en una gran diversitat de mides.
També t'oferim una variada col.lecció de gratadors.

Joguines
Gran varietat de joguines en funció de la finalitat que es vulgui i de múltiples materials, formes i mides.
Joguines d'espuma, de roba, de plàstic, de fusta, de yute, de plomes, amb canya, amb làser, interactives, túnels, pilotes, ratolins,... També disposem de CatNip en herbes i en spray.

Transportins i bosses
Transportins de plàstic, de resina, de ferro, de roba, rígids, desmuntables, homologats per viatjar,...
Bosses de tots els estils i amb dissenys a l'última moda. Diferents mides, formes, materials, estils, models, estampats, colors,... per poder transportar el teu gat de manera còmode i segura.

Descans
Estampats, colors, formes, mides, materials i composicions molt diverses, triades especialment, no tant sols per la seva estètica, sinó pel correcte bon descans del teu gat.
Ampli assortit en coves i iglús.

Material absorbent
La neteja i la higiene pel teu gat és un aspecte importantíssim, per això hem fet una acurada selecció dels millors productes absorbents presentats en diferents materials, formats i mides.
També t'oferim un ventall de productes desinfectants i neutralitzadors d'olors

Toilettes i safates higièniques
Et presentem una variada coll.ecció en multitud de formes, mides i dissenys per cobrir totes les necessitats del teu gat.
També disposem de pales, recanvis de filtres de carbó, bosses adaptables a les safates higièniques i estoretes d'entrada i sortida de la toilette,...

Collars, Arnesos i Corretges
T'oferim una àmplia varietat de collars, arnesos i corretges de diferents materials i estils.
Et podem fer el collar del teu gat personalitzat i a mida. Extens assortit en plaques identificatives.

Menjadores i Abeuradors
Menjadores i abeuradors de totes les mides en plàstic, inox, ceràmica,... Menjadores i abeuradors portàtils de múltiples formes i capacitats, també automàtics fins i tot amb programadors, tolves pel menjar i l'aigua per al teu gat, estoretes per posar menjadores i abeuradors.
També tenim fonts d'aigua per gats, l 'aigua en moviment incita als gats a beure

Llaminadures i Premis
Aquí trobaràs llaminadures, premis i entreteniments de tot tipus. Snacks, galetes, tires, barretes, delícies de malta, herbes per germinar i molts altres productes per premiar el teu gat. També ho tenim en formats lights, hipoalergènics, bio-naturals,...

Higiene i Bellesa
Xampús, condicionadors, cremes hidratants, mascaretes revitalitzadores, colònies, perfums i molts altres productes de les millors marques a la teva disposició.
Neteja auricular, bucal i ocular, recollidors, bolquers,...

Manteniment del pèl i ungles
Accessoris i materials adaptats a les necessitats de cada tipus de pèl.
Raspalls de carda, de cautxú, metàl.lics, pintes, rasclets, fulles de tallar, talla nusos, estisores, màquines d'esquilar, assecadors, tallaungles,...

Productes Antiparasitaris Interns i Externs
És important cuidar la prevenció contra els paràsits que poden afectar al teu gat. Per això t'oferim una àmplia varietat de productes de les marques més eficaces per ajudar-te a fer-hi front.
Pastilles, xarops, pipetes, collars, sprays, foggers, desinfectants, insecticides,...

I molt més...

A NATUR CENTER trobaràs un àmplia varietat de molts altres productes ideals per cobrir les necessitats del teu gat.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.