Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.

OCELLS

NATUR CENTER · tots els animals i de tot pel seu benestar · la teva botiga d'animals al maresme
NATUR CENTER · tots els animals i de tot pel seu benestar · la teva botiga d'animals al maresme
Alimentació
Àmplia varietat de les millors marques en alimentació adequada a cada tipus d'au, en funció de la mida, l'edat i de les necessitats específiques de cada espècie.
Granulats, llavors, papilles per a pollets, pastes de cria, complements alimentaris i vitamines, alimentació viva, fruites deshidratades, snacks, blocs minerals, barretes alimentàries,...

Gàbies i Ocelleres
Gran varietat en gàbies de plàstic, fusta, alumini, ferro i de totes les mides per petits ocells. Peus i suports de diversos dissenys per a les gàbies.
També disposem de voladeres de totes les mides tant d'interior com d'exterior.

Gàbies per psitàcids
Àmplia exposició de gàbies de diversos materials resistents adequades per lloros, cotorres, cacatues, guacamais,...fins i tot a mida.
També disposem de peus i parcs de jocs per aquests animals en diferents mides i materials.

Material per gallines i aus
Presentem un variat assortit de materials per aus d'ornament i de granja. Gabials, galliners, ponedors, abeuradors automàtics, tolves de menjar, menjadores,...

Mòduls a mida
Panels galvanitzats o pintats de mides i formats diferents que permeten crear gàbies i espais ideals per les aus en funció de l'espai del que es disposi.

Ocells de la natura
A la natura hi ha molts ocells que viuen a prop de les nostres llars. A la nostra botiga trobaràs tot el que necessitis per poder ajudar-los, com alimentadors o abeuradors per l'exterior, de peu o per penjar en els arbres. T'oferim aliments especials com les boles de greix. També trobaràs nius de molts dissenys perquè es protegeixin del fred i puguin reproduir-se.

Menjadores i abeuradors
Àmplia oferta de tot tipus de menjadores i abeuradors en diferents capacitats i formats, fets en diversos materials adaptats a cada situació. També te'n oferim amb sistemes automàtics.
De vidre, inox, ceràmica, galvanitzats, plàstic,...

Materials per a gàbies
Un acurat assortit de accessoris per acabar de completar l'hàbitat de la teva au.
Banyeres, branques llima ungles, troncs de fusta, grit, blocs minerals, pals de fusta i de plàstic,...

Joguines
Extensa varietat de joguines per a tot tipus d'aus. En formes, mides i materials diferents, orientades cada una d'elles per diverses finalitats.
Joguines interactives, educatives i d'entreteniment de fusta, plàstic, resina, cotó, corda,...

Arnesos
Algunes aus estan acostumades a anar lliurement amb els seu amos. Per evitar qualsevol ensurt disposem d'arnesos especials per a aus per tenir-les controlades en tot moment.
Diversos colors i mides adaptades a cada au.

Material higiènic
Disposem de tot el que puguis necessitar per mantenir l'hàbitat de la teva au ben net i sense olors.
Sorres absorbents de diferents materials i formats, recollidors, neutralitzadors d'olors, productes antiparàsits i desinfectants, xampús per ocells,...

Nius i material de niu
El niu no és tant sols necessari per resguardar-se o per la reproducció, sinó que també ho és per donar-li tranquil.litat i seguretat a la nostra au. Per això et presentem una varietat de nius de moltes formes, materials i mides adaptades a cada espècie.
Disposem de materials per fer el niu, peleres, ous artificials, anelles,...

Productes antiparàsits i netejadors
La prevenció de paràsits a les nostres aus és important, per això hi ha productes per mantenir els paràsits allunyats i per netejar a fons les nostres gàbies o els espais on es mogui la nostra au.

Incubadores i altres
Incubadores automàtiques i semi-automàtiques, de diferents mides i capacitats. A més, tenim un assortit de material per pollets, com bombetes d'escalfor, resistències, estoretes calefactores, termòmetres, hidròmetres,...

I molt més...

A NATUR CENTER trobaràs un àmplia varietat de molts altres productes ideals per cobrir les necessitats de les aus.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.