Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.

RÈPTILS I AMFIBIS

NATUR CENTER · tots els animals i de tot pel seu benestar · la teva botiga d'animals al maresme
NATUR CENTER · tots els animals i de tot pel seu benestar · la teva botiga d'animals al maresme
Alimentació
Aquí trobaràs les millors marques en alimentació, des de granulats, liofilitzats, deshidratats,... fins a una àmplia selecció d'alimentació viva i congelada per rèptils i amfibis.
També t'oferim suplements de calci i correctors vitamínics per acabar de completar les dietes.

Terraris
T'oferim una variada exposició de terraris de diversos dissenys, materials, mides i acabats, fins i tot te'l podem fer a mida.
Tenim mobles de terrari estàndards i a mida en funció del que necessitis.

Terraris aquàtics i tortugueres
Terraris fets de plàstic, metacrilat o vidre ideal per rèptils i amfibis del medi aquàtic. Diverses mides, dissenys i acabats. També te'l podem fer a mida.
Disposem d'un ampli assortit en tortugueres de plàstic o de vidre, amb o sense filtre incorporat.

Filtres i bombes
Filtres interiors i exteriors de les millors marques, tant per terraris com per estanys d'exterior. Multitud de mides, caudals i formes que podrem adaptar a les nostres necessitats

Materials filtrants
Recanvis de material per millorar el filtratge del filtre del teu terrari. Amb un canvi periòdic i constant millorarem la qualitat de vida dels nostres rèptils i amfibis.

Accessoris de terrari
Eines de neteja, pales de recollida de sorra, termòmetres, hidròmetres, cascades artificials d'aigua, rampes i illes per a tortugueres, silicona,...

Il.luminació i fluorescents
Gran varietat de pantalles de llum de diferents dissenys i mides.
Ampli ventall de fluorescents T5 i T8 de diferents categories i mides adaptats a les necessitats de cada tipus de rèptil, en funció la intensitat de rajos UVA. També disposem de bombetes de diferents formats i intensitats.

Pantalles i escalfor
Eines que ens permeten mantenir una temperatura adequada dins del nostre terrari per tal de garantir les òptimes condicions dels nostres rèptils.
Mantes elèctriques calefactables, bombetes d'escalfor, pantalles amb resistència, termòstats, roques calefactables, així com termòmetres per controlar la temperatura,...

Humidificadors i altres
Instruments que ens mantenen l'humitat adequada per a cada tipus de rèptil, també simulant la boira o pluges dins del teu terrari.

Condicionadors i tests d'aigua
Productes i materials que ajuden a condicionar l'aigua del nostre terrari en perfecte estat.

Decoració
Fes que el teu terrari sigui un espai únic, personal i adequat a les necessitats del teu animal. Amb peces decoratives, troncs, arrels, plantes artificials, pedres, i altres elements decoratius aconseguiràs diferenciar el teu terrari amb el teu toc personal.

Menjadores i abeuradors
Menjadores i abeuradors ideals per tal que el teu rèptil o amfibi tingui menjar i aigua en tot moment. Acostumen a ser de materials pesats per tal d'evitar que l'animal ens el bolqui i jugui amb el menjar.
Menjadores i abeuradors de resines resistents per aguantar temperatures altes, dosificadors de menjar i aigua,...

Sorres i substrats
Sorres que ens permeten acabar de decorar el nostre terrari i contribueixen a una funció de complement de l'alimentació, ja que moltes de les sorres aporten els minerals extra que necessiten els nostres rèptils.
Disposem de substrats de materials naturals per acabar d'aconduir el nostre terrari.

Parcs muntables i desmuntables
Parcs de panels modulars metàl.lics que ens ajuden a crear un espai tancat pel nostre animal de manera ràpida i senzilla.
Disponible diverses mides i alçades i també cobertes per aquests parcs.

Transportins
Transportins ideals per transportar el nostre animal amb total seguretat allà on vulguem. Alguns d'aquests transportins també serveixen de terrari habitual.

I Molt més...

A NATUR CENTER trobaràs un àmplia varietat de molts altres productes ideals per cobrir les necessitats dels teus rèptils o amfibis.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.