Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.

EL PARC DE LES AUS

EL PARC DE LES AUS · NATUR CENTER
EL PARC DE LES AUS · NATUR CENTER
EL PARC DE LES AUS · NATUR CENTER
EL PARC DE LES AUS · NATUR CENTER
EL PARC DE LES AUS era un indret únic a Catalunya on es podien admirar un munt d'espècies d'aus exòtiques i autòctones i gaudir dels seus 40.000 m2 de jardins.

La seva filosofia consistia en la recreació dels hàbitats naturals de les aus, recreant en cada cas l'ecosistema més adequat, la qual cosa permetia fer una descoberta contínua d'aus al llarg del seu recorregut.

Al Parc es podien trobar ocells del país i exòtics com ara: tórtores, paons reals, grues, guacamais, lloros, cotorres, faisans, tucans, calaus, casuaris i un llarg etcètera d'animals d'arreu del món.

A més, dels animals, a EL PARC DE LES AUS trobàvem zones d'esbarjo pels més petits, amb el parc infantil amb atraccions diverses com el passeig en ponis, el recorregut amb el trenet, els llits elàstics i altres atraccions.

A EL PARC DE LES AUS, també podies trobar el corralet del TOCA-TOCA, un servei de Bar-Restaurant i la botiga d'animals NATUR CENTER.

En aquest centre, cada au tenia una història vinculada a una vivència individual, convertint aquest espai en un oasi de natura en un món cada cop més tecnificat.

Actualment EL PARC DE LES AUS resta tancat.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.