Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.

COM AFRONTAR LA NIT DE SANT JOAN

Com afrontar la nit de Sant Joan · NATUR CENTER
Com afrontar la nit de Sant Joan · NATUR CENTER
Com afrontar la nit de Sant Joan · NATUR CENTER
Com afrontar la nit de Sant Joan · NATUR CENTER
Arriba Sant Joan i les revetlles d'estiu i això comporta l'arribada de les fòbies als petards dels nostres gossos i gats. Degut a la sensibilitat auditiva que tenen, aquests són molt propensos a patir trastorns del comportament en aquestes dates. Els símptomes que normalment observem són panteix, vocalitzacions, corredisses, amagar-se sota el mobles, tremolors, anorèxia, eliminació inadequada, destructivitat i, en algunes ocasions, agressivitat.

A NATUR CENTER US HEM PREPARAT UNA PACK ESPECIAL PER GAUDIR DE LA REVETLLA DE SANT JOAN DE LA MILLOR MANERA POSSIBLE.
EMPORTA'T EL COLLAR ADAPTIL ADEQUAT PEL TEU GOS I DE REGAL UNA CAIXA DE 10 COMPRIMITS ADAPTIL.


Precaucions prèvies al dia de Sant Joan:
Hem de tenir en compte una sèrie de requisits i mesures prèvies per a poder afrontar més fàcilment la por i l'estrès que arribarà a patir el nostre animal durant les nits de revetlla.

Aquests són:
- Un dels requisits més importants davant de nits amb elevat risc de fuga com aquesta, és el de tenir-los correctament identificats amb el microxip.
- El més important de tots els preparatius, és crear una zona segura amb dues setmanes d'antelació on els nostres animals es sentin còmodes i protegits, aquest espai pot ser una caseta, un transportí o qualsevol element que li doni sensació de protecció.
- Tancar totes les persianes, finestres, portes, qualsevol accés a l'exterior per tal de minimitzar el soroll i evitar que el nostre animal s'escapi.
- Durant l'estímul estressant hem d'intentar ignorar els comportaments que indican por, els hem de redirigir cap a coses agradables, tals com joguets nous, premis. Si es calmen amb la nostra presència, només hem de premiar el comportament calmat.
- Encendre la ràdio o la televisió pot ajudar a emmascarar els sorolls de fora.
- No hem d'esbroncar a la nostra mascota, això només augmentarà el seu estrès i complicaria la situació.
- En el cas del gos, si podem, abans que comenci l'estímul estressant l'hauríem de treure a passejar així esta més cansat a l'hora de l'estrès.
- Pels gats, hauran de romandre a casa des d'un o dos dies previs a St. Joan. Haurà de disposar de aigua, menjar i sorra neta en tot moment, així com també de llocs on amagar-se o posar-se en alt, per a donar-li més seguretat. També haurem de crear una "zona de confort" on el gat s'hi senti més segur; deixant-lo tranquil cada vegada que vagi a ella.

La nit de Sant Joan

Tots aquests consells i pautes són realment útils, però al mercat, tenim a la nostra disposició productes que són les millors eines per reduir l'estrès o els problemes d'adaptació de les nostres mascotes. Aquests productes, són feromones de substàncies naturals que secreten els animals amb una gran varietat d'objectius, un d'ells es el de calmar i tranquil·litzar. Les feromones, tenen un efecte calmant i de "seguretat" sobre els nostres animals, i ens ajuden a fer que aquests es sentin més a gust o més relaxats en zones o moments d'estrès.

En el cas del gos, tenim l'Adaptil que podem trobar en diferents formats: difusor, "spray", comprimits o collar. Es recomana, endollar el difusor entre 1 i 2 setmanes abans de Sant Joan a la zona segura que hem creat, i mantenir-lo durant la setmana posterior. Això farà que la nostra mascota es senti més calmada, assossegada i segura en aquesta zona, i ens ajudarà en gran mesura a prevenir els possibles atacs d'ansietat propis de Sant Joan. És molt recomanable reforçar el seu efecte amb comprimits naturals d'efecte tranquil·litzant que poden ajudar a millor l'estat de calma del nostre gos.

En el cas del gat, tenim el Feliway que podem trobar en difusor o "spray". Es recomana també, si es pot preveure l'estímul estressant, col·locar el difusor uns dies abans a la zona segura i el mateix dia de la revetlla ruixar amb el "spray" la zona on el nostre gat estarà durant la situació estressant.

Per tot, recomanem una valoració prèvia del veterinari i esperem que aquests consells us siguin d'ajuda per a que el teu company i tota la família passeu un bon Sant Joan.


PODEU VEURE UN VÍDEO EXPLICATIU DE COM PREPARAR SANT JOAN PELS NOSTRES GOSSOS AQUÍ
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.