Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant entenem que les acceptes. Més informació.

COM AFRONTAR LA NIT DE SANT JOAN

Com afrontar la nit de Sant Joan · NATUR CENTER
Com afrontar la nit de Sant Joan · NATUR CENTER
Com afrontar la nit de Sant Joan · NATUR CENTER
Com afrontar la nit de Sant Joan · NATUR CENTER
Arriba Sant Joan i les revetlles d'estiu i això comporta l'arribada de les fòbies als petards dels nostres gossos i gats. Degut a la sensibilitat auditiva que tenen, aquests són molt propensos a patir trastorns del comportament en aquestes dates. Els símptomes que normalment observem són panteix, vocalitzacions, corredisses, amagar-se sota el mobles, tremolors, anorèxia, eliminació inadequada, destructivitat i, en algunes ocasions, agressivitat.

A NATUR CENTER US HEM PREPARAT UNA PACK ESPECIAL PER GAUDIR DE LA REVETLLA DE SANT JOAN DE LA MILLOR MANERA POSSIBLE.
EMPORTA'T EL COLLAR ADAPTIL ADEQUAT PEL TEU GOS I DE REGAL UNA CAIXA DE 10 COMPRIMITS ADAPTIL.


Precaucions prèvies al dia de Sant Joan:
Hem de tenir en compte una sèrie de requisits i mesures prèvies per a poder afrontar més fàcilment la por i l'estrès que arribarà a patir el nostre animal durant les nits de revetlla.

Aquests són:
- Un dels requisits més importants davant de nits amb elevat risc de fuga com aquesta, és el de tenir-los correctament identificats amb el microxip.
- El més important de tots els preparatius, és crear una zona segura amb dues setmanes d'antelació on els nostres animals es sentin còmodes i protegits, aquest espai pot ser una caseta, un transportí o qualsevol element que li doni sensació de protecció.
- Tancar totes les persianes, finestres, portes, qualsevol accés a l'exterior per tal de minimitzar el soroll i evitar que el nostre animal s'escapi.
- Durant l'estímul estressant hem d'intentar ignorar els comportaments que indican por, els hem de redirigir cap a coses agradables, tals com joguets nous, premis. Si es calmen amb la nostra presència, només hem de premiar el comportament calmat.
- Encendre la ràdio o la televisió pot ajudar a emmascarar els sorolls de fora.
- No hem d'esbroncar a la nostra mascota, això només augmentarà el seu estrès i complicaria la situació.
- En el cas del gos, si podem, abans que comenci l'estímul estressant l'hauríem de treure a passejar així esta més cansat a l'hora de l'estrès.
- Pels gats, hauran de romandre a casa des d'un o dos dies previs a St. Joan. Haurà de disposar de aigua, menjar i sorra neta en tot moment, així com també de llocs on amagar-se o posar-se en alt, per a donar-li més seguretat. També haurem de crear una "zona de confort" on el gat s'hi senti més segur; deixant-lo tranquil cada vegada que vagi a ella.

La nit de Sant Joan

Tots aquests consells i pautes són realment útils, però al mercat, tenim a la nostra disposició productes que són les millors eines per reduir l'estrès o els problemes d'adaptació de les nostres mascotes. Aquests productes, són feromones de substàncies naturals que secreten els animals amb una gran varietat d'objectius, un d'ells es el de calmar i tranquil·litzar. Les feromones, tenen un efecte calmant i de "seguretat" sobre els nostres animals, i ens ajuden a fer que aquests es sentin més a gust o més relaxats en zones o moments d'estrès.

En el cas del gos, tenim l'Adaptil que podem trobar en diferents formats: difusor, "spray", comprimits o collar. Es recomana, endollar el difusor entre 1 i 2 setmanes abans de Sant Joan a la zona segura que hem creat, i mantenir-lo durant la setmana posterior. Això farà que la nostra mascota es senti més calmada, assossegada i segura en aquesta zona, i ens ajudarà en gran mesura a prevenir els possibles atacs d'ansietat propis de Sant Joan. És molt recomanable reforçar el seu efecte amb comprimits naturals d'efecte tranquil·litzant que poden ajudar a millor l'estat de calma del nostre gos.

En el cas del gat, tenim el Feliway que podem trobar en difusor o "spray". Es recomana també, si es pot preveure l'estímul estressant, col·locar el difusor uns dies abans a la zona segura i el mateix dia de la revetlla ruixar amb el "spray" la zona on el nostre gat estarà durant la situació estressant.

Per tot, recomanem una valoració prèvia del veterinari i esperem que aquests consells us siguin d'ajuda per a que el teu company i tota la família passeu un bon Sant Joan.


PODEU VEURE UN VÍDEO EXPLICATIU DE COM PREPARAR SANT JOAN PELS NOSTRES GOSSOS AQUÍ
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.