Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.

TALLER DE MUNTATGE I PROBLEMES DELS ESTANYS DE PEIXOS

Taller de Muntatge i Problemes dels estanys de peixos · NATUR CENTER
Taller de Muntatge i Problemes dels estanys de peixos · NATUR CENTER
NATUR CENTER et convida al Taller de Muntatge i Problemes dels estanys de peixos, que es durà a terme el proper dissabte 18 de juny a les instal·lacions de NATUR CENTER.

Gràcies a la col·laboració de la marca especialitzada en aquariofília, SERA, NATUR CENTER durà a terme el proper dissabte 18 de Juny la segona edició de Taller dedicats al món dels peixos. En aquesta ocasió, es tracta del món dels llacs de peixos o estanys de jardí.

Tens problemes per mantenir l'aigua del teu estany en bones condicions?
Tens problemes perquè sempre tens algues en el llac o estany?
No tens l'aigua tant clara com t'agradaria?
Vols iniciar el muntatge d'un nou llac o estanys de peixos?


T'esperem el proper dissabte 18 de juny a les 11.00 hores perquè l'equip tècnic i professional de SERA t'assessori i t'ajudi en tots els teus dubtes.

Per inscriure't, envia'ns un email a info@naturcenter.es o truca'ns al telèfon de la botiga (93 756 61 66), la participació és totalment gratuïta, el que sí que es necessitarà és la prèvia inscripció.

PORTA'NS 300 ML D'AIGUA DEL TEU ESTANY O LLAC D'EXTERIOR I ET FAREM UNA ANALÍTICA GRATUÏTA


A més, durant tot aquest dissabte 18 de juny, gaudeix d'un 10% de descompte en tota la gama d'estanys de SERA (alimentació, analítica, condicionadors, tècnica,...)

x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.