Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.

AQUEST NADAL, REGALA'M UNA NETEJA DENTAL

AQUEST NADAL, REGALA'M UNA NETEJA DENTAL · NATUR CENTER
AQUEST NADAL, REGALA'M UNA NETEJA DENTAL · NATUR CENTER
APROFITA ARA EL 30% DE DESCOMPTE EN TOTES LES NETEGES DENTALS

Si per aquestes festes voleu demanar pel vostre gos un bon regal al Pare Noel o als Reis Mags, a NATUR CENTER hem posat en marxar una promoció exclusiva per aquestes Festes, un 30% de descompte en les Neteges Dentals al nostre Centre Veterinari.

Sabíeu que la malaltia periodontal és una patologia molt freqüent en els nostres animals domèstics? Un dels símptomes que poder observar en ells és l'halitosis (mal alè) i el més greu de tots és la pèrdua de les dents. No hem d'arribara a aquest extrem!

El tractament definitiu consisteix en una neteja dental amb ultrasons, que t'oferim al nostre centre per eliminar de forma completa la placa bateriana.

Aquí pots trobar més informació sobre la Higiene dental

PVP: 170.00 €,
PVP AMB PROMOCIÓ APLICADA: 120.00 €


Promoció vàlida fins el 31 de Gener del 2017.
Cal demanar cita prèvia al telèfon 93 756 61 66
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.