Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.

PRIMERA REVISIÓ CADELL GRATUÏTA

Primera Revisió Cadell Gratuïta · NATUR CENTER
Primera Revisió Cadell Gratuïta · NATUR CENTER
Si durant aquestes Festes de Nadal heu incorporat un nou membre a la família, NATUR CENTER us obsequia amb una primera revisió al nostre Centre Veterinari totalment GRATUÏTA!

Sí, sí, ho heu entès bé, una primera revisió GRATIS amb els vostre cadell de gos o gat menor d'un any per preguntar tot allò que volgueu als nostres veterinaris.

Amb l'arribada d'un nou cadell a casa, sigui de gos o de gat, el primer que hem de saber és quin és el seu estat de salut general, si porta el microxip posat, quin és l'estat de la cartilla de vacunacions i quines pautes de desparasitació ha seguit aquest cadell en el seu creixement.

A més, uns consells i pautes sobre alimentació, descans, adaptabilitat a la nova llar, comportament,... per part dels nostres veterinaris, us ajudaran a que el procés d'adaptació sigui el més feliç i sa possible.

Així doncs, aquest és un moment on molts dubtes i preguntes sorgeixen, doncs, els nostres veterinaris us els resoldran i us oferiran les millors solucions pels vostres nous integrants de la família. .


Recordeu que el millor que podem fer pels nostres animals és la tinença responsable i adequada de tots ells, procurant cobrir sempre totes les necessitats que pugui requerir el nostre animal.

Promoció vàlida fins el 31 de Gener del 2017.
Cal demanar cita prèvia al telèfon 93 756 61 66.


Bones Festes!!!
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.