Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.

CONCURS FOTOGRAFIA NATURSELFIE (FINALITZAT)

Concurs fotografia NATURSELFIE (FINALITZAT) · NATUR CENTER
Concurs fotografia NATURSELFIE (FINALITZAT) · NATUR CENTER
Concurs fotografia NATURSELFIE (FINALITZAT) · NATUR CENTER
Concurs fotografia NATURSELFIE (FINALITZAT) · NATUR CENTER
Vols fer amb una pilota les fotografies més xules a la teva mascota?

Ja ho tenim disponible a NATUR CENTER!!! És el PETSELFIE!!!

Amb la millor fotografia que facis, participa en el concurs "NATURSELFIE" que hem organitzat per tu!
La fotografia que rebi més "LIKES" a la pàgina oficial del FACEBOOK de NATUR CENTER, guanyarà un xec regal valorat en 100.00 € per bescanviar a la nostra botiga!

Com puc participar?

- Envia'ns el selfie de la teva mascota a l'adreça info@naturcenter.es, amb el nom de la teva mascota, el teu nom, telèfon i correu electrònic.
- Publicarem les fotografies a la pàgina del Facebook de NATUR CENTER a mesura ens vagin arribant.
- La fotografia que rebi més "LIKES" fins el 31 de maig del 2017 guanyarà un xec regal valorat en 100.00 € per bescanviar a la nostra botiga!

Què és Petselfie?

Petselfie és un dispositiu que s'adhereix al teu Smartphone o Tablet i que, de manera senzilla i divertida, és capaç de captar el focus d'atenció de la teva mascota permeten immortalitzar aquells moments únics amb ella.

Com funciona Petselfie?

1. Col·loca el Petselfie en el teu smartphone/tablet.
2. Mostra la pilota a la teva mascota i col·loca-la en el Petselfie.
3. Ja ho tens llest per treure un bon selfie.
4. Si la teva mascota es resisteix, pressiona la pilota perquè soni el squeker.
Veure el vídeo aquí!

PREMIS:

I què pots guanyar si participes? A NATUR CENTER hem preparat tres premis perquè puguis gaudir-los al nostre centre. El primer premi serà de 100.00 €, el segon premi de 50.00 € i el tercer premi de 30.00 €, per bescanviar al nostre centre.

Envia'ns ja el teu SELFIE i convida als teus amics a votar!!!

Bases del concurs:
- Fes un selfie de la teva mascota de la forma més creativa possible.
- Envia'ns el selfie a l'adreça info@naturcenter.es, amb el nom de la teva mascota, el teu nom, telèfon i correu electrònic. Les dades personals no s'utilitzaran per la cessió a tercers, s'utilitzaran per la gestió del concurs.
- El participant atorga el seu consentiment per tal que els organitzadors del concurs "NATURSELFIE" publiquin el nom de la seva mascota i el seu nom juntament amb la imatge per poder participar en el concurs.
- Tot participant garanteix la propietat del drets de la imatge enviada i que es tracta d'un original lliure de drets d'autor.
- Només s'acceptarà una fotografia per mascota.
- Les fotografies s'aniran penjant al Facebook de NATUR CENTER a mesura ens vagin arribant, com a data límit el 15 de maig del 2017.
- La fotografia que rebi més votacions en forma de "M'AGRADA" serà el guanyador del concurs "NATURSELFIE".
- Teniu temps per efectuar els votacions fins el 31 de maig del 2017.
- El jurat estarà format per tots els seguidors de la pàgina oficial del Facebook de NATUR CENTER.
- L'Organització es reserva el dret d'exclusió del concurs a aquelles fotografies que es considerin inapropiades o ofensives contra l'ordre públic o la moral.
- NATUR CENTER comunicarà el guanyador del concurs directament i a través de la seva pàgina web i de la pàgina oficial del Facebook de NATUR CENTER. Igualment serà avisat per correu electrònic.
- Les fotografies participants podran ser reproduïdes en catàleg, cartells o qualsevol suport de promoció del concurs citant l'autor.
- NATUR CENTER podrà disposar de totes les fotografies amb la finalitat única i exclusiva de finançar i divulgar el concurs.
- Les fotografies participants seran propietat de NATUR CENTER, la qual es reserva els drets de reproducció.
- Els concursants cedeixen gratuïtament els drets de reproducció i d'imatge de les fotografies per ser difoses en qualsevol mitjà i en qualsevol suport publicitari i mediàtic.
- NATUR CENTER es reserva el dret de resoldre els casos no prevists en aquestes bases.
- La participació en aquest concurs és gratuïta.
- La participació en el concurs implica l'acceptació del participant de les bades del concurs. En cas d'incompliment de les bases, el participant quedarà automàticament exclòs del concurs.
- El xec regal és vàlid per productes i accessoris. No és vàlid per clínica veterinària, centre d'estètica o animals.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.