Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.

BOTIGA ESPECIALITZADA

NATUR CENTER · tots els animals i de tot pel seu benestar · la teva botiga d'animals al maresme
NATUR CENTER · tots els animals i de tot pel seu benestar · la teva botiga d'animals al maresme
NATUR CENTER és la botiga d'animals on més de 40 anys d'experiència en el sector dels animals en avalen.

La nostra única botiga ubicada a Cabrera de Mar compta amb més de 2000 metres quadrats d'exposició i venda d'animals, productes, accessoris i tot el que puguis necessitar pels teus animals, a més d'un magatzem interior de 600 metres quadrats per poder oferir-te en tot moment tots els productes que necessitis.

A més, amb la finalitat d'oferir un servei integral als nostres clients, també oferim en el nostre centre servei de CENTRE VETERINARI i de CENTRE D'ESTÈTICA.

Transmetrem la nostra passió en totes les nostres accions a través d'un equip humà de professionals especialitzats, amants dels animals i orientats en el respecte cap a la natura com a objectiu principal.

A NATUR CENTER millorem constantment la nostra botiga perquè sigui tot molt més fàcil per tu i pel teu animal, fent que la teva estada a la nostra botiga sigui el més còmode possible. A NATUR CENTER no deixem d'esforçar-nos per seguir innovant, protegint i educant per tal d'oferir el millor servei als teus animals i a tu.

NATUR CENTER treballa de forma continuada innovant en serveis i buscant noves solucions en els mercats nacionals i internacionals per tal de convertir-nos en la teva botiga de referència.

No deixis passar l'oportunitat de venir i descobrir UN ESPAI ÚNIC dedicat exclusivament al món dels animals.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.