Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.

ACTIVITATS

NATUR CENTER · tots els animals i de tot pel seu benestar · la teva botiga d'animals al maresme
NATUR CENTER · tots els animals i de tot pel seu benestar · la teva botiga d'animals al maresme
A NATUR CENTER portem a terme moltes activitats al llarg de l'any.

A la nostra sala polivalent de ESTONES AMB ELS ANIMALONS de NATURCENTER ens permet adaptar aquest espai a les necessitats de cada cas i situació.

Així, hem portat a terme diverses activitats tals com:

- Toca-Toca pels més menuts

- Xerrades informatives sota el nom de Parlant de...

- Carnestoltes Caní

- Cagatió Canino

- Passarel·la de Moda Canina

- Cursos educatius per gossos

Totes les activitats van orientades a oferir un servei de formació a tots vosaltres en diferents aspectes relacionats amb el món dels animals, a més, tots els beneficis generats d'aquestes activitats van destinats íntegrament al Projecte de Protecció de Goril·les de Muntanya d'Uganda i Ruanda amb el qual col·labora NATUR CENTER.

Més informació del projecte aquí

Ves-te informant a través de la botiga, dels nostres telèfons, per Facebook o per la pàgina web de les activitats que es van portant a terme.
x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.