Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.

ENSINISTRAMENT CANÍ

NATUR CENTER · tots els animals i de tot pel seu benestar · la teva botiga d'animals al maresme
NATUR CENTER · tots els animals i de tot pel seu benestar · la teva botiga d'animals al maresme
A NATUR CENTER col.laborem amb l'Escola Canina CONDUCTCAN

L'única escola canina que combina els seus serveis tant en residència com a domicili
No tots els gossos són iguals, com tampoc ho són les necessitats que els envolten. A Conduct Can busquem la millor manera d'adaptar-nos a cada gos en concret per tal d'obtenir-ne els millors resultats. Així, d'acord amb vostè, decidirem si convé ensinistrar el seu gos a domicili o si és més aconsellable canviar-lo d'entorn.

Atenció personalitzada
Un professional, sempre la mateixa persona, s'encarrega de tot el procés, aconseguint d'aquesta manera un coneixement perfecte del seu gos, cosa que afavorirà l'èxit desitjat.

Sempre que calgui un servei complementari, una atenció especial, serà aquest professional mateix qui se n'ocuparà. Vostè s'estalvia, per tant, haver de deixar el seu gos en mans de diferents en cada ocasió.

Solucions a la seva mida
Ens adaptarem a les seves necessitats, i escollirem el programa més adient per resoldre els seus problemes. D'aquesta manera guanyarem en eficàcia i resultats, estalviant-li diners i pèrdues de temps.

En poc temps comprovarà que han desaparegut les molèsties que el seu gos li ocasionava, a la vegada que la relació amb ell s'enriqueix.

Truca'ls de part de NATUR CENTER i t'informaran sense compromís

Tel. 609 73 79 84
www.conductcan.com

x
Actualiza ya tu navegador

O instala un navegador alternativo:

¿Por qué debo actualizar?

Las tecnologías usadas en las nuevas páginas web, poco a poco están dejando de brindar soporte a navegadores antiguos. La visualización de estos sitios con navegadores desactualizados no será óptima.

Un navegador actualizado se encuentra menos vulnerable en aspectos de seguridad frente a los ataques de phishing y publicidad no deseada.